Over Sab Sem

Welkom! Ik ben Sabrina van Rossum en ben al weer heel wat jaar bezig met mijn passie; honden en mensen. Als puppycoach-coördinator, kynologisch instructeur en trainster heb ik gewerkt bij de Martin Gaus geleide- en hulphondenschool. Daarna ben ik me meer gaan verdiepen in voeding voor honden en heb ik de opleiding gedaan tot Voedingsdeskundige voor honden. Na deze opleiding te hebben afgerond ben ik gestart als zelfstandige met:

Sab Sem Voeding & Training.

Het geven van voedings- en trainingsadviezen zijn naast het geven van workshops en lezingen mijn hoofdtaken.

Recent heb ik mij gespecialiseerd in het werken met dove honden en geef ik hierover trainingen aan hondenprofessionals.

Verder ben ik docent op de Martin Gaus Academie en ben ik verbonden als o.a. trainer en dagverantwoordelijke, aan Stichting dierentehuis Flevoland.

“Er wordt teveel gesproken over voeding, en te weinig gekeken naar de individuele hond. Ik ben onafhankelijk voedingsdeskundige dus niet merk gebonden. Dit zou mij ook geen goede voedingsdeskundige maken want: Elke hond is uniek! ik ben niet pro-brok, niet pro-vlees, maar pro-hond. Dit geldt ook voor de training en begeleiding die ik aanbied. Geen groepen maar individuele begeleiding waarin de synergie tussen hond en eigenaar centraal staat. De combinatie tussen de kennis van voeding en gedrag maakt dat ik heel vaak snel kan doordringen tot de kern van een probleem. Daarnaast is het doorgeven van kennis d.m.v. workshops/lezingen ook een heel belangrijk onderdeel van mijn werk, op deze manier kunnen we met zijn allen een heleboel hondenlevens

Sabrina van Rossum