Puppytest en of lezing

Bent u fokker? Of heeft u een gelegenheidsnestje?

Wilt u graag een karakter en gedragsschets van de pups uit uw nest? Zodat u met nog meer zekerheid dan uw eigen observaties gedurende de nest periode, de pups de juiste eigenaar kunt geven?

Dan kan ik voor u het nestje op een leeftijd van  7 weken, testen.

De uitkomsten van deze test zijn inmiddels aangepast aan de theorieën van nu. Hier komt de dominantie theorie niet meer in voor.

Een puppytest is een mooie manier om de pup en de toekomstige eigenaar een kleine voorsprong te geven. Het is immers al enerverend genoeg; zowel voor de fokker, de pup en de nieuwe eigenaar, als de pup het nest verlaat.

Tevens is het mogelijk om bijvoorbeeld op dezelfde dag een puppylezing te boeken voor alle aanstaande pupkopers. Ik zal in deze lezing over alle aspecten die de eigenaren mee gaan maken de eerste weken, zoveel mogelijk kennis meegeven. Opvoeding, spelen, zindelijk maken, lopen aan het lijntje, socialisatie het komt allemaal aan bod en er is voldoende ruimte voor vragen.

Het scheelt u als fokker veel tijd in alle berichtjes die men meestal ontvangt de eerste weken van de kersverse eigenaars.

De lezing  is het fijnste om live te doen met alle eigenaren inclusief de kinderen aanwezig. Het is bij wijze van uitzondering ook mogelijk om dit online te organiseren. Gezien het feit dat ik ook materialen meeneem om te bekijken/voelen verdient live de voorkeur.

Ik hoor graag van u waar ik van dienst kan zijn.

mail mij voor de mogelijkheden info@sabsem.nl