Training

Voor individuele begeleiding met oog voor u en uw hond kunt u bij mij terecht. Geen grote groepen maar alle tijd voor uw hond. Ik geef opvoedingsadvies bij problemen zoals; trekken aan de lijn, opspringen bij visite, uitvallen naar andere honden, niet komen als u roept, onzindelijkheid en nog veel meer.

Niet alleen in probleemsituaties kunt u bij mij terecht.U wilt iets extra’s doen samen met uw hond? Ook dat kan, informeer naar de mogelijkheden. Bijvoorbeeld hulp bij hersenwerk of balanstraining.

Hoe fijn zou het zijn als u een pup krijgt bijvoorbeeld. Vooraf al alle informatie hebben die nodig is om de pup te verwelkomen in huis. Advies voor het aanschaffen van de juiste spullen en handvatten voor een fijne puppytijd zonder stress en zo min mogelijk slapeloze nachten. Uiteraard kunnen we ook 1 op 1 aan de slag als de pup er eenmaal is. Alles is mogelijk.

Wat kunt u van mij verwachten?

Een eerlijk advies, duidelijkheid, geduld, en ik geef u handvatten voor een zorgeloze tijd naar volwassenheid van de hond. Training en voeding zijn ook te combineren in een voordelig traject voor uw pup of de volwassen hond.

Heeft u nog vragen? mail dan naar  info@sabsem.nl